Munkaérdeklődés kérdőív

Ismerje meg munkaérdeklődését!

A munkahelyi eredményességünket és elégedettségünket képességeink, rátermettségünk és felkészültségünk mellett az is meghatározza, hogy mennyire illeszkedik az adott munka, foglalkozás az érdeklődésünkhöz.

Érdemes kitöltenie a kérdőívet,


A következő kérdőív segít Önnek abban, hogy megismerje munka-érdeklődését, és megmutassa, hogy a hat érdeklődési típus közül melyik jellemzi Önt leginkább.

A kérdőívben állításokkal találkozhat majd, melyek tevékenységeket tartalmaznak. Az Ön feladata, hogy olvassa el figyelmesen őket, és jelölje az állítás alatt annak mértékét, hogy mennyire szereti, szeretné, vagy mennyire nem szereti, nem szeretné azt a tevékenységet végezni.

Az egyes érdeklődési típusokhoz bizonyos foglalkozások jobban illeszkednek, mint mások, de fontos tudnia, hogy az érdeklődési típusok és az iskolai végzettség szintje nem kapcsolódik szorosan össze. Tehát minden érdeklődéstípus esetén válogathat majd az Ön végzettségének megfelelő foglalkozások közül.

Emiatt válaszainak megadásakor ne befolyásolja, hogy jelenlegi végzettsége, képzettsége alkalmassá teszi-e a tevékenység elvégzésére, vagy hogy milyen anyagi vonzata van az egyes tevékenységeknek, csupán arra gondoljon, hogy mennyire szereti, szeretné, vagy mennyire nem szereti, nem szeretné végezni az adott tevékenységet!

A kérdőív kitöltésére Tanácsadó Központunkban lehetősége van. Kérjük, keresse tanácsadóinkat!

Elérhetőségek:
Debreceni Egyetem, Pszichológiai Intézet
Debrecen, Komlóssy út. 45-47.
Tel.: 52/512-900/2-27-09, 52/512-900/2-25-36
E-mail: mptrinfo@puma.unideb.hu