Köszöntelek vizsgálat-sorozat I. részénél!

Az alábbiakban arra vagyok kíváncsi, melyek Magyarország legnépszerűbb otthoni (PC) számítógépes játékai. Továbbiakban kérdéseket fogsz olvasni, arra kérlek, hogy komolyan válaszolj ezekre így segítve elő munkámat.

1. Nem: Fiú Lány

2. Kor: év

3. Irányítószám:

4.
Sorold fel azon kedvenc (PC-s) játékaid nevét (maximum 5-öt), amikkel eddig játszottál. Ide tartoznak azok a játékok is, amelyekkel interneten keresztül lehet játszani otthoni számítógép segítségével (pl. World of Warcraft...stb.).
1. játék neve: pont
2. játék neve: pont
3. játék neve: pont
4. játék neve: pont
5. játék neve: pont

5.

Most adj minden játéknak egy pontszámot 1 és 10 között annak megfelelően, mennyire maradt emlékezetes az adott játékkal való játszás!
(10 pont jelenti azt, hogy nagyon emlékezetes élményben volt részed miközben játszottál vele, 1 pont pedig azt, hogy a játék nem különösebben nyújtott emlékezetes játékélményt)

6. A fenti játékok közül hányat játszottál teljesen végig? db

7.

Milyen intenzíven játszottál általában ezekkel a játékokkal?
(Idézd fel azt, általában mennyit játszottál a fentebb említett játékokkal. Először jelöld be, hogy napi, heti, havi, vagy évi rendszerességgel játszottál velük és csak utána írd be azt, naponta/hetente/havonta vagy évente mennyi órát töltöttél azok játszásával)

napi
heti
havi
évi
órát

A vizsgálat következő részében hasonló kérdésekre kellene válaszolnod. A kitöltés itt is név nélkül fog zajlani, válaszaidat titkosan fogom kezelni. Ha szívesen vennél részt a vizsgálat-sorozat II. részében, kérlek írd be e-mailcímedet (vagy ha nincs írj be egy jelszót, amivel később azonosítani tudlak) az alábbi szövegmezőbe, így foglak tudni értesíteni, amint ez a vizsgálat-rész elindul:
E-mail címed/jelszód:
Segítségedet hálásan köszönöm, Józsa Balázs